Zondag 15 november: StoryTrail stadswandeling Zutphen Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Marie Louise

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 15 november: StoryTrail stadswandeling Zutphen
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Marie Louise

Verhalenverteller Marie Louise van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Zutphen. Op zondag 15 november neemt zij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de IJssel.    

Wie met Marie Louise door Zutphen wandelt, zal genieten van de eeuwenoude kerken, poorten en bolwerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over bittere strijd en de kunst van het overleven. Over wrede Vikingen. Over slimme Henkie. Én over een dikke vette worst.     

Dwalend door de schilderachtige straten tovert Marie Louise de ene na de andere stadslegende tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zutphen tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 15 november 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter