Zondag 15 november: Beleef de sagen en legenden van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 15 november:
Beleef de sagen en legenden van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 15 november een StoryTrail stadswandeling door Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude stadsverhalen van dit unieke stukje Rotterdam.

Delfshaven – wát een stad was dat! Ooit was dit de zeehaven van Delft. Een stad waar het krioelde van de zakkendragers, zeebonken, walvisjagers en kaapvaarders. Een stad die bruiste van het leven. Een stad waar je de lokroep van de oceaan kon horen.

Nog steeds vind je overal in het stadje de herinneringen aan vroeger. Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en hij brengt ze tot leven. Fantastische verhalen vertelt hij, over de woeste baren, over piraten, over de Spaanse galeien, over haring en levertraan, én over Piet Heyn, die lang geleden in Delfshaven werd geboren. De StoryTrail stadswandeling is een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.  

De StoryTrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 15 november 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter