Zaterdag 14 november: StoryTrail stadswandeling Rotterdam

Stadswandeling Rottedam Oude Haven met verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zaterdag 14 november: StoryTrail stadswandeling Rotterdam
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Jacobus

Verhalenverteller Jacobus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Rotterdam. Op zaterdag 14 november is hij je gids op een reis door de bewogen geschiedenis van de stad aan de Maas.   

Jacobus neemt je mee van de Oude Haven naar de Leuvehaven. Onderweg zul je genieten van de havens, de schepen en de fantastische mix van oud en nieuw, dwars door elkaar. Maar je zult vooral ook je hart op kunnen halen aan de verhalen van de stad. Verhalen over de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Over zeebonken en sjouwermannen. Over de Holland Amerika Lijn. En over twee straatschoffies die dromen van een leven op zee.

Dwalend langs de kades beleef je hoe hout verandert in staal, en zeil in stoom. Jacobus heeft het oude plakboek van zijn oom bij zich en daar komt het ene na het andere sterke verhaal uit tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Rotterdam tijdens een unieke stadswandeling die je niet snel zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zaterdag 14 november 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter