5, 10 en 12 november 2017: Op avontuur in Utrecht met verteller Bastiaan de Zwitser

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

5, 10 en 12 november 2017: Op avontuur in Utrecht met verteller Bastiaan de Zwitser

Hoe donkerder de herfst, des te mooier de verhalen van meesterverteller Bastiaan de Zwitser. Op 5, 10 en 12 november kunt u hem vergezellen op een avontuurlijke Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Ga mee en geniet van spannende, humoristische en bloedstollende sagen en legenden.

Wie met Bastiaan de Zwitser door Utrecht loopt, vergeet anderhalf uur lang de moderne stad van nu. U waant zich eeuwen terug, in de duisternis van het verleden. De verteller opent een wereld van helden en schurken, van list, liefde, misdaad en spokerij. Zijn verhalen doen u lachen en huiveren. En na elk verhaal gaat het weer verder, de wapperende mantel van de Zwitser achterna, op zoek naar het verborgen verleden van de Domstad.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 5 en zondag 12 november om 14.00 uur, en op vrijdag 10 november (de Storytrail Spookwandeling Utrecht) om 20.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter