Zondag 10 december: Op avontuur in Haarlem met verhalenverteller Godefridus

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 10 december: Op avontuur in Haarlem met verhalenverteller Godefridus

Meesterverteller Godefridus nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door de prachtige binnenstad van Haarlem. Het wordt een bijzondere tocht, vol meeslepende sagen en legenden uit de bewogen stadshistorie.

De Storytrail stadswandeling Haarlem is een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude straten, stegen en gevels van de binnenstad als decor. Verteller Godefridus neemt u mee door de stad én haar geschiedenis. Dat doet hij zo betoverend dat u de wereld van nu even vergeet. Anderhalf uur lang waant u zich eeuwen terug in de tijd, in het Haarlem van de boekdrukkunst, van Malle Babbe en Kenau. En ook het Haarlem van Graaf Willem, die het op een haar na tot keizer schopte. Ga mee met Godefridus en geniet van een onvergetelijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 10 december 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt voor de Vleeshal. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter