9 en 17 december 2017: Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

9 en 17 december 2017:
Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Johannes

Op zaterdag 9 en zondag 17 december bent u van harte welkom bij een bijzondere Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Zierikzee. Verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de allermooiste verhalen uit de geschiedenis van de stad aan de Oosterschelde.  

Hoe donkerder de dagen, des te meeslepender de sagen en legenden van verteller Johannes. Hij brengt de helden en schurken uit de stadshistorie op onnavolgbare wijze tot leven. Hoor het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. Ga op zoek naar het beroemde zwaard van Mondragón. Ontdek het geheim van de Zierikzeese goudvis. En vaar het zeegat uit met de legendarische matroos Leendert Anker. De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. Ga mee en beleef een heerlijk avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 9 december en zondag 17 december om 12.30 uur op de Visserdijk, tegenover de Zuidhavenpoort. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter