Zondag 12 november: Storytrail stadswandeling Leiden, op zoek naar Rembrandt

leiden_yt_o

PERSBERICHT

Zondag 12 november:
Storytrail stadswandeling Leiden, op zoek naar Rembrandt

Verhalenverteller Brot van Gromme van theatergroep Stadsavonturen neemt u op 12 november mee op een wel heel bijzondere stadswandeling door Leiden. Samen met uw medewandelaars gaat u op zoek naar Rembrandt van Rijn.

Ooit woonde en werkte Rembrandt in Leiden – een gouden tijd voor hem en voor de stad. Maar vanaf het moment dat de schilder verhuist naar Amsterdam, gaat het met Leiden bergafwaarts. De economie stort in, de lakenhandel verdroogt. De Leidse burgemeester Orlers ziet maar één oplossing: Rembrandt moet terug! Als de kunstschilder voor een kort familiebezoek in de stad is, gaat de burgemeester hem zoeken. Samen met uw medewandelaars zoekt u mee. Dwalend door de stad beleeft u het verleden in de meeslepende verhalen van de verteller. U waant zich eeuwen terug in de tijd. En Rembrandt? U zou hem zo maar tegen het lijf kunnen lopen! Ga mee en geniet van een onvergetelijk verteltheater-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 12 november 2017 om 14.00 uur voor het Koetshuis bij de Burcht. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BG4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter