3 en 26 december: Storytrail stadswandeling – Beleef het Beleg van Leiden

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

3 en 26 december:
Storytrail stadswandeling – Beleef het Beleg van Leiden

Op zondag 3 december en dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) bent u van harte welkom bij de Storytrail stadswandeling Leiden. Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door de prachtige binnenstad vertelt hij het verhaal van Leidens beleg en ontzet.

De verhalenverteller neemt u mee naar de tijd van de 80-jarige oorlog. De Spaanse troepen hebben Leiden omsingeld. Zij willen de stad uithongeren en zo tot overgave dwingen. Hoe lukt het de Leidenaren om dat beleg te doorstaan? Welke listige plannen bedenken zij om van de Spanjaarden af te komen? Hoe groeit burgemeester van der Werff uit tot een stadsheld? En wat is de rol van de legendarische Leidse Glippers? U komt het allemaal te weten tijdens de Storytrail stadswandeling Leiden, een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 3 december en dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter