Zondag 10 december 2017: Beleef Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 10 december 2017: Beleef Middelburg met verhalenverteller Johannes

Ontdek de geschiedenis van Middelburg tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 10 december. Hij brengt het verleden tot leven met spannende, vrolijke en bloedstollende stadsverhalen.

De verteller neemt u mee door de straten en stegen van de prachtige binnenstad. Daar liggen bijzondere sagen en legenden verborgen, zo eeuwenoud dat ze bijna zijn vergeten. Johannes wekt ze op meeslepende wijze tot leven. Ga mee en maak kennis met de helden en schurken uit de Middelburgse historie. Kom oog in oog te staan met dichters, zeeschuimers, uitvinders en vechtersbazen. Beleef hun avonturen. En voel u anderhalf uur lang deel van de geschiedenis. De Storytrail stadswandeling Middelburg is een heerlijke traktatie voor iedereen die houdt van geschiedenis en van een goed verhaal.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 10 december 2017 om 14.00 uur én om 16.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter