8 april: Storytrail stadswandeling – beleef de geschiedenis van Groningen

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

8 april: Storytrail stadswandeling – beleef de geschiedenis van Groningen

Een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Op zondagmiddag 8 april kunt u met hem mee op een anderhalf uur durende tocht door de stadsgeschiedenis.

Wandelend door de binnenstad brengt verteller Johannes het verleden op meeslepende wijze tot leven. U hoort bruisende, bizarre en ontroerende verhalen over turfdragers, studenten, schippers en weeskinderen. U beleeft de wonderlijke legende van Sint Jan. U ontdekt de geheimen van de Prinsentuin. En u treedt in de voetsporen van de legendarische bisschop Bommen Berend. De Storytrail stadswandeling Groningen is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 8 april 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter