22 april: Storytrail stadswandeling – Beleef de sagen en legenden van Gouda

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

22 april: Storytrail stadswandeling – Beleef de sagen en legenden van Gouda

Laat u meesleuren in de sagen en legenden van Gouda, maak kennis met de helden en schurken die de stad ooit bevolkten en ontdek de geheimen achter de eeuwenoude gevels. Dat kan tijdens de Storytrail stadswandeling Gouda. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 22 april.

Verteller Eric laat u de geschiedenis van Gouda beleven alsof u er middenin staat. Met de prachtige oude binnenstad als decor vertelt hij u de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Beurtschippers, sluiswachters, kooplui, notabelen en zakkendragers trekken aan u voorbij. Huiver en lach om hun lotgevallen, leef met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan… En geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 22 april 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter