Zondag 22 april: Storytrail stadswandeling Utrecht Beleef de mooiste stadslegenden met verhalenverteller Brot van Gromme

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 april: Storytrail stadswandeling Utrecht
Beleef de mooiste stadslegenden met verhalenverteller Brot van Gromme

Verhalenverteller Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Utrecht. Op zondag 22 april is hij uw gids. Met de prachtige binnenstad als decor laat hij u de stadsgeschiedenis ontdekken tijdens een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.   

Eeuwenoude gevels, trotse kerken, donkere stegen: in Utrecht zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Meesterverteller Brot van Gromme gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met zijn prachtige stem brengt hij het verleden op onnavolgbare wijze tot leven. Ga mee en geniet van een zondagmiddag vol meeslepende, bizarre en ontroerende belevenissen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 22 april 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter