Zondag 15 april: Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 15 april:
Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

Wat is er mooier dan een boswandeling in de lente? Een boswandeling in de lente met meesterverteller Wannes van theatergezelschap Stadsavonturen. Op zondagmiddag 15 april kunt u met hem op stap in landgoed Amelisweerd. Onderweg vertelt hij u de mooiste sagen en legenden van het eeuwenoude woud.

De Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd is een tocht vol meeslepende, grappige en vooral interactieve verhalen. Niet alleen over de natuur, maar ook over de mensen die ooit in Amelisweerd vertoefden. Bisschoppen, ridders, koningen en markiezen: u beleeft hun lotgevallen als in een spannende roman. Ga mee met verhalenverteller Wannes, dwaal tussen de ruisende bomen, verdwaal in de tijd, vergeet anderhalf uur lang het jachtige bestaan van nu en beleef een vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 15 april 2018 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken in Amelisweerd. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter