Zondag 29 april: Storytrail stadswandeling Arnhem – In de voetsporen van Karel van Gelre

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-5

PERSBERICHT

Zondag 29 april:
Storytrail stadswandeling Arnhem – In de voetsporen van Karel van Gelre

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Arnhem op zondagmiddag 29 april. Het wordt een meeslepende ontdekkingsreis door de geschiedenis, met de bizarre avonturen van Hertog Karel van Gelre als rode draad.

Ooit heerste de gevreesde Hertog van Gelre over een groot en machtig rijk. Hij wist half Nederland te veroveren met een listig mengsel van oorlog en diplomatie. Maar zijn rijk viel uiteen, hij stierf in grote eenzaamheid en kreeg een graf in Arnhem. Verteller Godefridus voert u mee door de stad, in de voetsporen van Hertog Karel. Ga mee, lach, huiver en verdwaal in een fascinerend doolhof van macht, hoogmoed en verval. Zo beleeft u de geschiedenis van Arnhem als nooit tevoren.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 29 april 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter