Zondag 6 mei: Op avontuur in Dordt met verhalenverteller Godefridus

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 6 mei: Op avontuur in Dordt met verhalenverteller Godefridus

In de rijke geschiedenis van Dordrecht wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Godefridus van Theatergroep Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens zijn Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 6 mei. Ga mee en duik in het verleden van de oudste stad van Holland.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad neemt verteller Godefridus zijn publiek mee terug in de tijd. Overal in Dordrecht liggen verhalen verborgen die herinneren aan vervlogen eeuwen. Ooit was Dordt een machtige stad, sterker zelfs dan Rotterdam. En dus waren er voortdurend kapers op de kust. De stad voerde een verbeten strijd tegen piraten en smokkelaars, maar ook tegen het altijd dreigende water. Wie waren de Dordtenaren die hun stad zo groots en sterk maakten? En wat is er geworden van hun immense macht en rijkdom? U ontdekt het tijdens de Storytrail stadswandeling Dordrecht, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 6 mei 2018 om 14.00 uur voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter