Zondag 6 mei: Storytrail stadswandeling Goes met verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Zondag 6 mei: Storytrail stadswandeling Goes met verhalenverteller Johannes

Na een geslaagde première in juli vorig jaar is de Storytrail stadswandeling terug in Goes. Op zondagmiddag 6 mei bent u van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee door de eeuwenoude binnenstad en laat u genieten van de mooiste historische verhalen, sagen en legenden.

Dwalend door straten en stegen brengt verteller Johannes het verleden van Goes op een verrassende manier tot leven. Kooplieden en viswijven, onbaatzuchtige helden en sluwe boeven: u zult ze tijdens deze wandeling allemaal tegenkomen. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Goes begint op zondag 6 mei 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter