Zondag 29 april: Beleef de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

29 april en 6 mei:
Beleef de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Haarlem. Op zondag 29 april en zondag 6 mei is hij uw gids. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de stadsgeschiedenis.   

Eeuwenoude gevels, trotse kerken, donkere stegen: in Haarlem zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verteller Franciscus gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit het verleden van de stad. Ga mee en verwonder u over de bizarre, spannende en ontroerende lotgevallen van de oude stadsbewoners – van Graaf Willem tot Malle Babbe en Kenau Simonsdochter Hasselaer. De Storytrail stadswandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 29 april en zondag 6 mei 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter