8 juli: Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

8 juli: Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 8 juli. Onderweg vertelt hij u de mooiste verhalen uit het rijke verleden van de stad.

Trotse gevels, kloeke kerken, verweerde standbeelden: in Groningen zijn de versteende getuigen van de stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verteller Johannes gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt hij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 8 juli 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter