Zondagmiddag 8 juli: Storytrail stadswandeling Rotterdam – een avontuurlijke tocht door de geschiedenis

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondagmiddag 8 juli:
Storytrail stadswandeling Rotterdam – een avontuurlijke tocht door de geschiedenis

Verhalenverteller Jacobus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door oud Rotterdam. Dwalend over de kades tussen de Oude Haven en de Leuvehaven vertelt hij u de mooiste, spannendste en ontroerendste verhalen uit de Rotterdamse geschiedenis.

Verteller Jacobus neemt u mee naar het Rotterdam van de jaren ’20 en ’30, naar de crisistijd en de opkomst van stoom en staal. Hij vertelt zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis waant. U maakt kennis met passagierende zeebonken en sjouwermannen, droomt weg bij hun verhalen over de zee, kijkt op tegen de hoogste wolkenkrabber van Europa, ontdekt hoe Rotterdamse straatjongens aan hun geld komen en zet het op een lopen voor een passerende koperbout. Zo beleeft u de Rotterdamse geschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 8 juli 2018 om 14.00 uur bij de Oude Haven. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter