Zondag 15 juli: Storytrail stadswandeling Utrecht – een avontuur vol sagen en legenden

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 15 juli:
Storytrail stadswandeling Utrecht – een avontuur vol sagen en legenden

Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Utrecht. Met passie en humor gidst verteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen u op zondag 15 juli door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.

De verhalenverteller ontvangt u om 14 uur op het Domplein. Vanaf daar gaat hij u voor door de krochten van de Utrechtse geschiedenis. De eeuwenoude binnenstad is het decor waarin een wereld van helden, schurken, heiligen en schijnheiligen voor u open gaat. Een wereld die totaal anders was dan de onze, en tegelijkertijd ook heel herkenbaar. Ga mee, laat u meeslepen in de verhalen van Rinus Zwabber, voel uzelf anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis en geniet van een heerlijk vertel-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 15 juli 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter