Donderdagavond 20 april 2017: Storytrail stadswandeling Amersfoort

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Donderdagavond 20 april 2017: Storytrail stadswandeling Amersfoort

Heeft u zin in een gezellige avondwandeling met een sterk verhaal erbij? Ga dan op donderdagavond 20 april op stap met meesterverteller Bastiaan de Zwitser. Tijdens zijn Storytrail stadswandeling beleeft u het bloedstollende verleden van Amersfoort. Hoe donkerder de avond, des te fantastischer de verhalen!

In de sprookjesachtige straten van de Keistad liggen vreemde geschiedenissen verborgen. Stelt u zich voor: je gaat een avondje naar de herberg en belandt met een kater op de brandstapel. Of heel Amersfoort is opeens in de ban van een gruwelijk spook. Of de burgers van de stad gaan een weddenschap aan en worden het mikpunt van spot in heel Europa. Het is allemaal gebeurd, lang geleden. Met zijn hoge hoed en wapperende mantel voert de verteller u mee naar die duistere tijden. Zo meeslepend dat u zich even eeuwen terug in de tijd kunt wanen.

De Storytrail stadswandeling begint op donderdag 20 april 2017 om 20.00 uur bij de bron op het plein, Hof, 3811 Amersfoort. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer vóór 17 april met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter