Extra Storytrail stadswandeling op Oudejaarsdag: Beleef de historie van Middelburg

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op Oudejaarsdag: Beleef de historie van Middelburg

Op de laatste dag van het jaar neemt verhalenverteller Johannes van Theatergroep Stadsavonturen u eeuwen mee terug in de tijd. Tijdens zijn Storytrail stadswandeling kunt u de geschiedenis van Middelburg beleven alsof u er middenin staat. Geniet van de sfeervolle straten en stegen rond de Lange Jan en van de verbazingwekkende verhalen die daar verborgen liggen.

Wandelend door de stad brengt verteller Johannes een aangename mix van geschiedenis en verteltheater. U maakt kennis met de Middelburgse graven, gravinnen, dichters, zeeschuimers en ontdekkingsreizigers van weleer. U beleeft hun ongelooflijke avonturen, vol liefde, list, tragiek en heldenmoed. En u ontdekt welke geheimen er schuil gaan achter de trotse gevels van de stad. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Middelburg en laat u meeslepen in een heerlijk vertel-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 31 december 2017 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter