Vrijdagavond 1 december: Spannende verhalen in donker Den Haag

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Vrijdagavond 1 december: Spannende verhalen in donker Den Haag

Verhalenvertelster Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een buitengewone Storytrail stadswandeling door Den Haag. Op vrijdagavond 1 december is zij uw gids. Dwalend door de prachtige binnenstad vertrouwt zij haar publiek alles toe wat zij weet over het rijke én het arme verleden van de stad.

Hoe donkerder de avond, des te sterker de verhalen van vertelster Charlotte. Zij vertelt over Haagse helden en Haagse schurken, over geld, macht, wraak en liefde. Dat doet zij zo betoverend en ontwapenend dat u zich anderhalf uur lang in een andere tijd waant. Wandel mee door de Haagse nacht, laat u omhullen door de geschiedenis en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op vrijdag 1 december 2017 om 18.00 uur op het Plein in Den Haag. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7AH7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter