Zondag 24 december: Spannende verhalen in donker Utrecht

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 24 december: Spannende verhalen in donker Utrecht

Meesterverteller Godefridus nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Utrecht op zondag 24 december. Op deze donkere dag vlak voor Kerst heeft hij een aantal van de treurigste Utrechtse verhalen voor u in petto. Maar, zoals u zult merken: het wordt nooit zo duister of er gloort weer licht.

Kerstmis is het feest van geloof en vrede. Maar in de Utrechtse geschiedenis gingen die twee lang niet altijd probleemloos samen. Vraag dat maar aan de vrome Utrechtse bisschop die eeuwen geleden een vreselijk lot moest ondergaan. Of aan Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. Wandelend door de prachtige straten van de Utrechtse binnenstad tovert Godefridus menig moord- en doodslagverhaal voor u uit zijn hoge hoed. U zult een huivering op z’n tijd niet kunnen onderdrukken. Maar gelukkig: er is altijd hoop! Zeker op 24 december. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Utrecht en geniet van een gedenkwaardig vertel-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 24 december 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter