17 december: Beleef de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

17 december: Beleef de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 17 december 2017 kunt u de Dordtse geschiedenis ervaren tijdens een Storytrail stadswandeling met meesterverteller Godfridus. Onderweg komen de mooiste sagen en legenden van de stad tot leven. Een heerlijke verhalentocht voor jong en oud.

Verteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen neemt u mee door de straten en stegen van de historische binnenstad. Daar vindt u herinneringen aan de tijd dat Dordrecht een machtige stad was, die dapper strijd voerde tegen piraten, smokkelaars en het altijd dreigende water. Maak kennis met de Dordtenaren van toen, beleef hun avonturen en ontdek wat er is geworden van hun ongekende macht en rijkdom. Wandel mee met Godefridus en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 17 december 2017 om 14.00 uur voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter