10 en 24 november: Beleef de griezeligste verhalen van Utrecht tijdens de Storytrail Spookwandeling

Vrijdag 27 oktober: Storytrail Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

PERSBERICHT

10 en 24 november: Beleef de griezeligste verhalen van Utrecht tijdens de Storytrail Spookwandeling

Op vrijdag 10 en vrijdag 24 november kunt u een avondje heerlijk huiveren tijdens de griezeligste stadswandeling van Utrecht. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij loodst u door de donkerste stegen en vertelt u alles over een stad vol spoken, griezels en ander gespuis.

Dwalend door de Utrechtse binnenstad neemt verteller Bastiaan u mee naar het duistere verleden. U bent getuige van de vreselijke moord op een voorname burgemeester, bezoekt de schuilplaats van het meest macabere beest uit de stadsgeschiedenis en ontdekt waarom het altijd zo spookt rond de eeuwenoude Domtoren. Wie weet komt u zelfs wel oog in oog te staan met het gevreesde Witte Wief van de Kromme Nieuwegracht. Maar geen nood: bij de Zwitser bent u in goede handen. Hij doet u graag wat tips aan de hand om u tegen de fantomen van vroeger te beschermen. Sluip mee door de najaarsnacht en beleef een avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail Spookwandeling Utrecht begint op vrijdagavond 10 en vrijdagavond 24 november 2017 om 20.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter