Zondag 10 december: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Deventer

marie-louise-07-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 10 december: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Deventer

Verhalenverteller Marie-Louise van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een avontuurlijke wandeling door de geschiedenis van Deventer. Op zondagmiddag 10 december neemt zij u mee door de straten en stegen van de binnenstad, op zoek naar eeuwenoude sagen en legenden.

Verteller Marie-Louise kent de geheimen van het Deventer verleden als geen ander. Met haar dynamische en theatrale vertelstijl brengt zij de historie van de stad en haar bewoners op weergaloze wijze tot leven. U maakt kennis met kooplui en studenten. U komt oog in oog te staan met de schout en de beul. En u hoort alles over de beroemde Deventer koeken en boeken. De Storytrail stadswandeling Deventer is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. Ga mee en beleef samen met uw mede-wandelaars een spannende, vermakelijke én heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 10 december 2017 om 14.00 uur op de Brink. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7CM7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter