Zaterdag 14 oktober 2017: Op avontuur in Amelisweerd met verhalenverteller Johannes

johannes-17-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 14 oktober 2017:
Op avontuur in Amelisweerd met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een avontuurlijke boswandeling in Amelisweerd. Op zaterdag 14 oktober neemt hij u mee door het eeuwenoude landgoed, op zoek naar de wonderlijke sagen en legenden die onder de herfstbladeren verborgen liggen.

Dwalend door het woud brengt verteller Johannes lang vergeten volksverhalen op meeslepende wijze tot leven. Hoor het poëtische relaas van de eerste bosbewoner. Spring achterop bij een oude bosheks en vlieg hoog boven de bomen. Maak kennis met de dappere ridder Amelis, die Amelisweerd zijn naam schonk. En ontdek hoe ooit de laatste wolven uit het bos verdwenen. De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd is een heerlijke mix van natuur, cultuurhistorie en verteltheater voor jong en oud.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zaterdag 14 oktober 2017 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter