Extra Storytrail stadswandeling op zondag 19 augustus: Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Den Haag

charlotte-13-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op zondag 19 augustus:
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Den Haag

In de straten en stegen van Den Haag liggen spannende en meeslepende verhalen verborgen. Verhalen over rijkdom en armoede, misdaad en strijd. U kunt die verhalen beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Chique Charlotte. Op zondag 19 augustus gidst zij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Verteller Chique Charlotte is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Gedreven en met veel humor brengt zij de geschiedenis van Den Haag tot leven. Dwalend door de binnenstad ontmoet u de helden en schurken uit het verleden. Graven en stadhouders, boeven en bedriegers, en natuurlijk de Haagse ooievaar: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 19 augustus 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter