Extra Storytrail stadswandeling op zondag 26 augustus: Beleef het Leiden van Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail-stadswandeling-met-verteller-Brot-van-Gromme-zet-de-toon-Foto-Rachel-de-liefde

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op zondag 26 augustus:
Beleef het Leiden van Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

Een prachtige stadswandeling met een mix van historie en verteltheater. Dat is de Storytrail stadswandeling Leiden van verhalenverteller Brot van Gromme. Op zondag 26 augustus neemt de acteur van theatergezelschap Stadsavonturen u mee door de binnenstad, langs plekken die herinneren aan een van de grootste Leidenaren uit de geschiedenis: Rembrandt van Rijn.   

Ooit woonde en werkte Rembrandt in Leiden – een gouden tijd voor hem en voor de stad. Maar vanaf het moment dat de schilder verhuist naar Amsterdam, gaat het met Leiden bergafwaarts. De economie stort in, de lakenhandel verdroogt. De Leidse burgemeester Orlers ziet maar één oplossing: Rembrandt moet terug! Als de kunstschilder voor een kort familiebezoek in de stad is, gaat de burgemeester hem zoeken. Samen met uw medewandelaars maakt u die zoektocht mee. Dwalend door de stad beleeft u het verleden in de meeslepende verhalen van de verteller. Zal de burgemeester Rembrandt weten te vinden? Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijk verteltheater-avontuur.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 26 augustus 2018 om 14.00 uur bij de Burcht. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter