Extra Storytrail stadswandeling op zaterdag 1 september: Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Amersfoort

de-zwitser-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op zaterdag 1 september:
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Amersfoort

In de straten en stegen van Amersfoort liggen spannende en meeslepende verhalen verborgen. Verhalen over rijkdom en armoede, strijd en list. U kunt die verhalen beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser. Op zaterdag 1 september gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Verteller Bastiaan is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Gedreven en met veel humor brengt hij de geschiedenis van Amersfoort tot leven. Dwalend door de binnenstad ontmoet u de helden en schurken uit het verleden. Heksen en spoken, torenbouwers en keientrekkers: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zaterdag 1 september 2018 om 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter