StoryTrail stadswandeling Goes op 13 april: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Goes op 13 april:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op maandag 13 april (Tweede Paasdag) vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Goes. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.

Een stadswandeling door Goes met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. U komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, heldenmoed en schurkerij. U ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Goes is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op maandag 13 april 2020 om 14.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 10 t/m 13 april 2020 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter