Zondag 22 maart in Groningen: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

STORYTRAIL-GRONINGEN-2

PERSBERICHT

Zondag 22 maart in Groningen:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 22 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Groningen. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De verliefde graaf Willem, de vastberaden studente Aletta, de krijgshaftige bisschop Bommen Berend en de zorgzame moeder van het Rode Weeshuis: tijdens deze StoryTrail kunt u hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 22 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter