Zondag 29 maart in Leiden: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 29 maart in Leiden:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Op zondag 29 maart vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Leiden. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een stadswandeling door Leiden met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij opnieuw tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Wandelend door de binnenstad vertelt Johannes hoe Leiden zich in het jaar 1574 te weer stelde tegen het leger van Spanje. Je ontmoet de barse krijgsheer Valdez, de dappere burgemeester van der Werff, de listige Leidse Magdalena én natuurlijk de Watergeuzen, die de stad na een maandenlange belegering eindelijk komen bevrijden. De StoryTrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 29 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter