Vrijdag 10 april in Zierikzee: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Vrijdag 10 april in Zierikzee:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op vrijdagmiddag 10 april de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zierikzee. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit de historie van Zierikzee tot leven. De geliefde stadsdokter Job Baster, de machtige veldheer Mondragon, de ongelukkige matroos Anker en de legendarische bouwmeester Keldermans: tijdens deze stadswandeling kunt u hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op vrijdag 10 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 10 t/m 13 april 2020 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter