Maandag 13 april: StoryTrail stadswandeling Middelburg – op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Maandag 13 april: StoryTrail stadswandeling Middelburg
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Op maandag 13 april (Tweede Paasdag) neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad.

Wie op Paasmaandag met Johannes door Middelburg wandelt, loopt bijzondere personages uit de stadsgeschiedenis tegen het lijf. De beroemde dichter Jacob Cats bijvoorbeeld, bedenker van spreuken als ‘Rust Roest’, en ‘Kinderen zijn Hinderen’. Zijn buurman Jacob Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Zacharias Janse, de brillenmaker die naar eigen zeggen de telescoop heeft uitgevonden. En natuurlijk de legendarische Middelburgse Maneblussers. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleeft u de geschiedenis van Middelburg tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op maandag 13 april 2020 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 10 t/m 13 april 2020 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter