Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Amsterdam – beleef de geschiedenis

rinus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Amsterdam – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Amsterdam met de Storytrail stadswandeling. Op 17 september, 29 oktober en 3 december nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en ontdek hoe een wereldstad kon verrijzen uit de moerassen tussen IJ en Amstel. Een gezellig en spannend avontuur voor jong en oud.

Storytrail stadswandeling Amsterdam:

  • zondag 17 september 2017, 11.00 uur
  • zondag 29 oktober 2017, 11.00 uur
  • zondag 3 december 2017, 11.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis van Amsterdam duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter