Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Breda – beleef de geschiedenis

eric-de-beweerde-03-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Breda – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Breda met de Storytrail stadswandeling. Op 1 oktober en 19 november neemt verhalenverteller Erik de Beweerde u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Breda is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en beleef het meeslepende verhaal van torenwachter Thomas, begijn Betteken en het legendarische Turfschip. Een gezellig en spannend avontuur voor jong en oud.

Storytrail stadswandeling Breda:

  • zondag 1 oktober 2017, 14.00 uur
  • zondag 19 november 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7ER4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter