Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Arnhem – beleef de geschiedenis

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Arnhem – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Arnhem met de Storytrail stadswandeling. Op 8 oktober en 3 december neemt verhalenverteller Godefridus u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Arnhem is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en beleef het meeslepende verhaal van Karel van Gelre, die hier ooit de scepter zwaaide. Een gezellig en spannend avontuur voor jong en oud.

Storytrail stadswandeling Arnhem:

  • zondag 8 oktober 2017, 14.00 uur
  • zondag 3 december 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter