Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Den Haag – beleef de geschiedenis

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Den Haag – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Den Haag met de Storytrail stadswandeling. Op 3 september en 5 november nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Den Haag is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Ontmoet de gebroeders De Witt, de Baron van de Haagse Hopjes en de meest verleidelijke valsemuntster ooit. De Storytrail stadswandeling Den Haag is een spannend en ook heel gezellig avontuur.

Storytrail stadswandeling Den Haag:

  • zondag 3 september 2017, 14.00 uur
  • zondag 5 november 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter