Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Deventer – beleef de geschiedenis

marie-louise-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Deventer – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Deventer met de Storytrail stadswandeling. Op 24 september, 26 november en 10 december nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Deventer is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Ga mee en maak kennis met kooplui, Bergenvaarders, belezen studenten, heidense Saksen, de beul en de schout…

Storytrail stadswandeling Deventer:

  • zondag 24 september 2017, 14.00 uur
  • zondag 26 november 2017, 14.00 uur
  • zondag 10 december 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter