Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Haarlem – beleef de geschiedenis

Franciscus verteller tijdens de StoryTrail stadswandeling met publiek

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Haarlem – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Haarlem met de Storytrail stadswandeling. Op 1 oktober, 19 november en 10 december nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Haarlem is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Maak kennis met de legendarische Kenau, met Malle Babbe en met de uitvinder van de boekdrukkunst. De Storytrail stadswandeling Haarlem staat garant voor een avontuurlijke en vooral heel gezellige middag.

Storytrail stadswandeling Haarlem:

  • zondag 1 oktober 2017, 14.00 uur
  • zondag 19 november 2017, 14.00 uur
  • zondag 10 december 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter