Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Middelburg – beleef de geschiedenis

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Middelburg – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Middelburg met de Storytrail stadswandeling. Op 8 oktober en 10 december neemt verhalenverteller Johannes u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Middelburg is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en zie Middelburg door de ogen van graven, ontdekkingsreizigers, schippers en waterdragers. Een gezellig en spannend avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 8 oktober en zondag 10 december 2017 om 14.00 uur op de Markt voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Wilt u liever op een ander moment in de geschiedenis van Middelburg duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter