Nieuw in Utrecht: Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Nieuw in Utrecht: Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een speciale Storytrail stadswandeling vol lustige moord- en doodslagverhalen. Op zondagmiddag 28 mei kunt u met hem op pad, om te ontdekken dat het in het prachtige Utrecht lang niet altijd pais en vree is geweest.

Tijdens een genoeglijke wandeling door de straten en stegen van de binnenstad schotelt de verteller u de meest fantastische moordverhalen voor. Wat te denken van de vreselijke dood van een vrome Utrechtse bisschop. Of de moord op Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. Twee moorden met grote gevolgen voor stad en land! Tijdens de Storytrail Plaats Delict komen naast eeuwenoude legenden ook de nodige recente moordverhalen aan bod. Ze zullen u doen huiveren én met trots vervullen. Ga mee en laat de geschiedenis u verbazen.

De Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ begint op zondag 28 mei 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter