Zondag 2 juli 2017: Storytrail stadswandeling door Deventer

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 2 juli 2017: Storytrail stadswandeling door Deventer

Op zondag 2 juli kunt u de geschiedenis van Deventer ontdekken met meesterverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen. Hij brengt u een bijzondere stadswandeling met weinig feitjes of jaartallen, maar juist heel veel prachtige verhalen. Ga mee en laat u betoveren.  

De verteller neemt u mee door de stad, op zoek naar de eeuwenoude sagen en legenden die in de nauwe steegjes verscholen liggen. Verhalen over de hoogtijdagen van de Deventer koeken en boeken, en over de tijd dat Deventer een machtige Hanzestad was. Godefridus brengt het bewogen stadsverleden op meeslepende wijze tot leven. Dat staat garant voor een avontuurlijke, spannende en ook heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 2 juli 2017 om 14.00 uur op de Brink voor de Waag. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE9437 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter