Zondag 9 juli 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 9 juli 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

Dat Utrecht veel meer te bieden heeft dan mooie gebouwen en rustige, sfeervolle grachten, kunt u ervaren tijdens de Storytrail van meesterverteller Godefridus. Op 9 juli kunt u met hem op pad voor een speciale stadswandeling vol lustige moord- en doodslag-verhalen.

Vrees niet: Godefridus is een opgewekt man. En de moorden waarover hij u tijdens de prachtige stadswandeling vertelt, zijn allemaal heel lang geleden gebeurd. Maar aan de andere kant: de verteller van theatergroep Stadsavonturen brengt de verhalen zo meeslepend dat u een lichte huivering op z’n tijd niet zult kunnen onderdrukken. Of u nu mee wandelt als speurneus of sensatiejournalist, u komt zeker aan uw trekken met een politieke, religieuze, passionele, serie-, onopgeloste, verzets-, publieke of door het stadsbestuur goedgekeurde… moord. En: stuk voor stuk puur Utrechts!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 9 juli 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE9437 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter