Zondag 23-10-2016: Storytrail Den Haag – Haagse kak en Haagse bluf

De Storytrail verteller neemt je mee.

PERSBERICHT

De Storytrail verteller neemt je mee.

De Storytrail verteller neemt je mee.

Zondag 23-10-2016: Storytrail Den Haag – Haagse kak en Haagse bluf

Een bijzondere stadswandeling met verhalenverteller brengt de stad tot leven.

Alhoewel? Bij Den Haag komt onvermijdelijk de vraag op: bestaat die stad eigenlijk wel? Want aan de ene kant heb je ’s Gravenhage, het deftige dorp van de graven van Holland, de prinsen en prinsessen van Oranje en de regenten. Ofwel: de Haagse kak. Aan de andere kant heb je het Oh Oh Den Haag van de Hagenezen, arbeiders van het type  ‘grote mond, klein hartje’. Kortom: Haagse bluf. Beide groepen wonen hier maar hebben nauwelijks iets gemeen. Hoe verliep die botsing der beschavingen.

Hoor over de honger naar macht en geld van Aleida, het liefje van een Hollandse graaf. Maak het huiveringwekkende hoofdstuk mee van de Gebroeders De Witt. Zij ondervinden aan den lijve hoe het gewone volk over hun machtspolitiek denkt. En wat is het verhaal achter de ooievaar, het stadswapen van Den Haag? Ook daarachter schuilt een twist tussen Haagse kak en bluf.  Tijdens stadswandeling Den Haag zal verteller Godefridus zijn heerlijkste verhalen met je delen.

De Storytrail stadswandeling Den Haag op zondag 23 oktober begint om 14.00 uur op het Plein haalt de verteller je op voor de verhalenwandeling die duurt tot ongeveer 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl.

—Einde Bericht—

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in

Henke Lever

Laat een reactie achter