Zondag 25 september: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Zierikzee

PERSBERICHT

september 2016

Zondag 25 september: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Zierikzee

Op zondag 25 september 2016 kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van Zierikzee. Johannes, een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, nodigt u van harte uit voor zijn Storytrail stadswandeling. Hij neemt u mee naar de mooiste plekjes in de oude binnenstad en laat u genieten van een heerlijke mix van verhalen, theater en historie.  

Verwacht tijdens deze verhalenwandeling niet teveel jaartallen en andere historische feitjes. De Storytrail is vooral een belevenis. Vaar mee over de oceaan met de legendarische Zierikzeese matroos Anker. Hoor het bitterzoete verhaal van Aaltje, de vissersvrouw. Luister naar de wind die rond de Dikke Toren loeit. En ontmoet de poortwachter van de Zuidhavenpoort, die na vier eeuwen zwijgen eindelijk zijn grote geheim gaat prijsgeven. De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een avontuurlijke duik in het verleden!

De verhalenwandeling begint op zondag 25 september buiten de Zuidhavenpoort, op de kade ter hoogte van Vissersdijk 2, Zierikzee. Een ticket kost € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in
Avatar foto

Henke Lever

Laat een reactie achter