Zondag 10 april: Beleef de geschiedenis van Alkmaar met verhalenverteller Godefridus

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

Zondag 10 april:
Beleef de geschiedenis van Alkmaar met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 10 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Alkmaar voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Godefridus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de soldaten, de notabelen en de eigenwijze kaaskoppen die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je vreemde dingen meemaken. Vechtpartijen, een kaas- en broodoorlog, diefstal en bedrog: saai was het zeker niet in het woelige verleden van Alkmaar.   

Hoe het afliep met al die twist en tweespalt? En wat daarvan vandaag de dag nog is terug te zien in Alkmaar? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, historie en avontuur.   

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 10 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter