Zaterdag 9 april: StoryTrail stadswandeling Deventer

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zaterdag 9 april: StoryTrail stadswandeling Deventer
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op zaterdagmiddag 9 april neemt verteller Godefridus je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

Wie door Deventer wandelt, over de Brink of langs de Waag, ziet het meteen: dit is een rijke stad. Verteller Godefridus onthult de verhalen die schuilgaan achter de weelderige gevels. Verhalen over financiële én geestelijke rijkdom. Maar ook verhalen over oorlog en plundering, illegale handel, bekering en Moderne Devotie. Je ontdekt al snel: Deventer heeft in de loop der eeuwen heel wat moeten doorstaan. En dan is dit ook nog eens de koek- en boek-hoofdstad van ons land.

Dwalend door straten en stegen brengt verteller Godefridus het stadsverleden tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het haast wel lijkt of je zelf opeens in de schoenen staat van een historische Graaf, een monnik of een valsemunter. Zo beleef je de geschiedenis van Deventer tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning en avontuur.      

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zaterdag 9 april 2022 om 16 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter